2023.02.08
Aranka
Kezdőlap Címlap Kizárták a temetésről: Cicciolina azt sem tudja, hol nyugszik a testvére

Kizárták a temetésről: Cicciolina azt sem tudja, hol nyugszik a testvére

Megtört Cicciolina, azaz Staller Ilona, amiként a testvére, Valéria is, ugyanis nem lehettek ott fivérük, László temetésén.

Az évek óta Olaszországban élő díva szomorú, amiért testvére gyermeke kitiltotta őket a temetésről, s azt sem tudják, pontosan hol helyezték örök nyugalomra Lászlót, aki az év elején hunyt el. A férfi agyvérzést kapott, a fél oldala lebénult, kórházba került, s bár a szerettei sokáig hitték, hogy felépül, a szervezete végül feladta a harcot.

– Nagyon bánt, hogy azt sem tudom, mikor és hova temették az öcsémet, Pityut, merthogy én mindig így hívtam őt, ez volt a beceneve – mondta a Blikknek Cicciolina. – Semmit nem közöltek velünk, csak megmondták, hogy nem lehetünk ott a szertartáson. Azt sem tudom, hol nyugszik a testvérem. Ez felháborító!

Mint arról korábban beszámoltunk, a férfi halála után a fia, László úgy döntött, hogy a temetést ő intézi, s sem Cicciolinát, sem a másik testvérüket, Valériát nem hívja a búcsúztatóra.

– Pityu fia, Lacika, életében rá sem nézett az apjára, most pedig valamiért úgy döntött, ő intézi a temetést. Kikötötte, hogy mi nem lehetünk ott. Nem tudom, mi lesz így… Mégis, hogyan nyomozzam ki, melyik temetőbe kell menni? Lacika szégyellje magát, és csak annyit tudok erre mondani, hogy a karma majd visszaadja ezt a gonoszságot neki – nyilatkozta a tragédia után feldúltan Cicciolina, ám a helyzet máig sem változott.

A temetésen már túl van a család, ám a Staller nővérek nem vehettek részt rajta, sőt, egy újabb tragédiával is meg kell küzdeniük, hiszen Valéria a férjét is elveszítette.

– Január elsején az öcsém, László halt meg, 4-én pedig a férjem. Sokkot kaptam, így indult az évem. Csak a bánat maradt utánuk. A férjem elvérzett, a belső szervei véreztek. Bevitte őt a mentő a kórházba, de 24 órán belül meghalt – mondta a Blikknek Valéria, aki azt is elárulta, hogy nem javult a kapcsolat a családtagok között.

– Egyedül a húgommal, Ilivel beszélek és a gyerekeimmel, a többiek nem érdekelnek. Tudom, megvolt az öcsém temetése valahol vidéken, de azt sem tudom, hol – panaszolta.

Cicciolina és Valéria immár csak egymásra számíthatnak, s próbálnak is egymásba kapaszkodni, erősíteni, támogatni a másikat a gyász időszakában.

– Már csak ketten maradtunk Valival. Van még egy testvérünk, Attila, de vele évek óta nem beszélek, csúnyán becsapott, és még mindig tartozik több mint tízmillió forinttal – árulta el korábban az Olaszországban élő díva, aki azt tervezi, hogy mihamarabb Magyarországra utazik.

Indirekt/Blikk