2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Kitört a háború Emilio és Tina közt

Kitört a háború Emilio és Tina közt

A házasok addig heccelték egymást, míg Emilio megtette azt, amire Tina nem számított: nyakon öntötte őt egy pohár vízzel. Tina már a revansot fontolgatja.

Tina és Emilio mindennapjait nemcsak a szeretet, de egymás ugratása, heccelése is meghatározza. A páros szereti egymást cukkolni, mint mondják ez is a házasságukhoz tartozik. Azonban legutóbb Emilio átlépett egy határt, amely igencsak meglepte Tinát.

– Épp a kapcsolatokról beszélgettünk, Tina pedig viccelődve mondogatta, hogy én már nem tudnám magamra felhívni a figyelmet, sőt, más nő se venne észre.Én már az elején is mondtam, hogy ha most nyár lenne, 40 fok, akkor úgy hívnám fel magamra a figyelmet, hogy lefröcskölöm egy kis vízzel.Tina azonban tovább cukkolt, én pedig úgy voltam vele, hogy bár nincs nyár, kap abból a vízből. Igazam lett, mert a történtek után sokáig emlegette a nevemet, úgyhogy nem maradtam észrevétlen – mondta nevetve az Üdv a családban! című műsorban Emilio, akinek felesége nem felejti el a történteket.

– Nem gondoltam, hogy Emilio rám önti a vizet, de simán megcsinálta. Persze, hogy felrántottam magam, pláne, hogy épp előtte készültem el, raktam rendbe a hajam, erre ő leöntött vízzel. Megmondtam neki a magamét, de az igazi visszavágás nem ez lesz. Lehet, hogy már rég elfelejti ezt az egészet, de vissza fogok vágni. Méghozzá háromszor, mint Lúdas Matyi. Meg fogja még emlegetni a vizes kalandját – tette hozzá Tina.

Indirekt/Blikk