KezdőlapCímlapKiszel Tünde szerint még mindig ő a partik sztárja

Kiszel Tünde szerint még mindig ő a partik sztárja

Kiszel Tünde sztárvendégként rengeteg partira hivatalos.

A naptárdíva most arról mesélt, hogy az emberek mindig lelkesen fogadják a különböző eseményeken, ahol ő a meghívott vendég. Kiszel Tünde elmondta, hogy rengeteg felkérést kap, és volt olyan is, hogy valaki a beteg édesanyjához hívta azért, hogy egy kis lelket öntsön belé.

„A legtöbb eseményen általában én vagyok a meglepetés-sztárvendég, így sokszor az ünnepelt nem is tud arról, hogy majd egyszer csak megjelenek. Ilyen esetekben mindig a szervezőkkel egyeztetek, akik a buli napján vagy taxit küldenek értem, vagy saját maguk visznek el az ünneplés helyszínére. Általában mindenki nagyon kedves és készséges, alig várják már az érkezésem” – mesélte Kiszel Tünde az nlc.hu-nak.

A naptárdíva azonban sosem érkezik ezekre a bulikra üres kézzel. Kiszel Tünde mindig egy dedikált falinaptárt ad ajándékba. Az ajándékátadás után pedig szívesen beszélget is a jelenlévőkkel. Az interjúban pedig a piszkos anyagiakról is szó esett.

„Mielőtt bárki arra gondolna, nem horror összegekért teszek eleget a felkéréseknek. De azért nem panaszkodom. Pláne úgy, hogy nagyon jól mennek a naptárjaim is” – tette hozzá Tünde.

De ha valaki meghívná magához Kiszelt, érdemes időben cselekednie, hiszen mint mondja:

„Debrecenbe, Nyíregyházára, sőt a határon túlra is hívtak már mindenféle eseményre, egy alkalommal pedig Tihanyban is voltam egy legénybúcsún, méghozzá nem máshol, mint egy vitorlás hajón. Ha valaki azonban gondolkozik rajta, hogy ott legyek az egyik eseményen, amit szervez, érdemes egy-két hónappal előbb felkeresnie, hogy biztosan el tudjak menni.”