2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Kiderült: ezért nem tér haza Berki Mazsi Baliról

Kiderült: ezért nem tér haza Berki Mazsi Baliról

Berki Mazsi egy ideig nem utazik vissza Magyarországra. Úgy gondolja, a megérzéseire kell hallgatnia, és még dolga van Balin.

Berki Mazsi nem bírta már tovább itthon a férje, Berki Krisztián hiányát, így a kislányával Balira utaztak. Az özvegy egy új videósorozatot indított a Paradicsomban, amelyben mindig a jelenlegi lelkiállapotáról beszél. Nehéz időszakon megy keresztül: elárulta, hogy Balira eredetileg hármasban utaztak volna, így még nagyobb hatással van rá a hely. Ez a nyaralás azonban nem mindenki tetszését nyerte el: sokan betámadták, mondván „aki gyászol, az nem nyaralgat”.

Az egyedülálló édesanya számára most a saját és kislánya érdekei a legfontosabbak. Próbál mindenben helyt állni, hogy Emma ne érezzen negatív energiákat maga körül. Mazsi egy fontos döntést hozott meg nemrég: úgy határozott, még nem utaznak haza Baliról. A miértjét részletesebben is kifejtette az egy napig elérhető Instagram-sztorijában.

Búcsú… a csapat ma hazamegy. Nekünk viszont még dolgunk van Balival, vagy Balinak van dolga velünk… Volt, amikor nem hallgattam a megérzéseimre, de ma már ennek nem engedek. Tudom, hogy oka van a maradásunknak. Feller Adrienn azt mondta nekem: ‘Az ajándékok mindig a komfortzónán kívül vannak’– osztotta meg, hogy miért maradnak tovább a tervezettnél.