KezdőlapCímlapKibékült Király Viktor és a felesége?

Kibékült Király Viktor és a felesége?

Nagyon úgy tűnik, hogy boldog véget ér Király Viktor és Király-Virág Anita házassági drámája. A pár kapcsolata több mint egy éve romlott meg, külön is költöztek egymástól, ám kisfiukat, a hároméves Kolent ez idő alatt is egyetértésben nevelték.

Jóllehet, sokáig külön utakon jártak, de az elmúlt hetekben valami megváltozott: először Anita egy szexi fotósorozatot osztott meg magáról, amire az énekes tűz és puszi hangulatjelekkel reagált, ami akár a vonzalom jele is lehet.

Mindezek után a házaspár romantikus nyaralásra indult Görögországba, a Blikknek pedig sejtelmesen válaszoltak a békülést firtató kérdésre.

– Bocs, de még nem nyilatkozunk – fogalmazott akkor többes számban az énekes.

Most Anita a 24 órán át elérhető Instagram-történetében válaszolt a követői kérdéseire, többek között arra, hogy meg lehet-e menteni egy házasságot?

„Én azt mondom, az elsődleges szempont az legyen, hogy megmentsd, hosszabban kifejthetném a témát, de nem akarok cikkeket ebből…” – kezdte sejtelmesen.

Illetve ezt a gondolatot nem lehet ráhúzni minden kapcsolatra, mert vannak olyan dolgok, amiket már nem lehet megmenteni például, de ha olyan problémátok van, ami sok-sok melóval jár, akkor jobb nem elfutni, hanem, beleállni és dolgozni rajta.

Mindenközben Király Viktor szintén az Instagram-oldalán tanácsot kért a rajongóitól, télikert kialakítása ügyében. Az Instagram-történetében feltehetően annak a Budapest melletti családi háznak a kertjét videózza, ahol együtt éltek boldogan, így könnyen lehet, hogy új alapokra helyezve a kapcsolatukat adtak még egy esélyt a házasságuknak.

Pedig voltak idők, amikor komolyan úgy tűnt, hogy végleges kenyértörésre kerül a sor. Ahogy a Blikk azt idén augusztusban megírta, közel volt a válóper időpontja is, ám úgy tudjuk, a házaspár végül mégsem adta be a keresetet.