2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Kiakadtak az Exatlonban Tóth Dávid gyávaságán

Kiakadtak az Exatlonban Tóth Dávid gyávaságán

Gyáva viselkedés a Bajnokok részéről, hogy felrúgtak egy, a kezdetektől élő íratlan szabályt Tóth Dávid versenybe maradásának érdekében. Ezt gondolják az Exatlon Hungary All Star Kihívói azok után, hogy a vegyes párbaj előtt a pirosak, szokásuktól eltérően, nem a második leggyengébb embert küldték versenybe a kékek versenyzője ellen, hanem az egyik legjobbjukat, Somhegyi Krisztiánt. A magyar műugró elvesztette csapatuk belső párbaját, majd erőből legyőzte a kékek versenyzőjét, így Provoda Jodes kiesett a játékból.

– Teljesen kiakadtam ezen, hiszen Zozó erősítette meg azt, hogy mindig a második leggyengébb megy a leggyengébbel párbajozni. Ez olyan, mintha meghátrálna valaki a rá váró feladattól – jelentette ki lapunknak a párbaj után Kása András.

Csapattársa, Nagy Dani pedig Tóth Dávidot nem érti, aki elfogadta, hogy a versenyzés helyett mások mentsék meg.

– Nem értem, miért hagyta, hogy valaki más végezze el a piszkos munkát – vélekedett Dani.

A Bajnokok nemrég csatlakozott versenyzője, Tóth Dávid természetesen magyarázza a bizonyítványt: ők a csapat érdekeit tartották szem előtt.

– Mindenkinek van véleménye. Mi megbeszéltük ezt csapaton belül, és abban maradtunk, hogy szeretnénk együtt tartani a csapatot, ezért született ez a döntés – mondta a kajakos.

Indirekt/Blikk