KezdőlapCímlapKi emlékszik Pokrivtsák Mónikára: így él most Amerikában

Ki emlékszik Pokrivtsák Mónikára: így él most Amerikában

Tizenkét éve fordított hátat Magyarországnak és a képernyőnek Pokrivtsák Mónika.

Az RTL Klub egykori sztárjáról azóta keveset hallani, annyit azonban tudni lehetett, stewardessként dolgozik, pedig nem lenne arra szüksége, hogy munkát vállaljon. A Palikék világa YouTube csatorna vendégeként a Floridában élő műsorvezető bevallotta, a férje kellően jómódú ahhoz, hogy ő háztartásbeli maradjon, de arra Pokrivtsák Mónika nem lenne képes. Még akkor sem, ha az elmúlt két és fél évben hétszer műtötték a bokáját:

– Múlt héten volt a műtét, de jól vagyok. Ez volt az utolsó a hosszú folyamat után. Egy munkabalesetben kibicsaklott a bokám, de nyolc hónapig nem vették észre, hogy el van szakadva a bokaszalagom, az izomszalagom, így aztán jött műtét, műtét, műtét, és amikor az nem volt, akkor dolgoztam, ami szintén nem tett jót a lábnak. Nem volt egyszerű – sóhajtott Mónika, aki Palik László kérdésre bevallotta, férje mellett ugyan megtehetné, hogy ne dolgozzon, de arra nem viszi rá a lelkiismerete.

– Ha nagyon nem akarnék dolgozni, akkor nem kellene dolgoznom.A férjem nagyon jó üzletember, de nagyon földön maradt, nem költünk mindenféle dologra. Megtehetnénk, de nem.A másik, hogy annak ellenére, hogy a férjem miatt megtehetném, számomra az fontos, hogy én is hozzátegyek valamit. Ugyan nem sokat, nem tudok annyit hozzátenni, amennyit ő, de az, hogy a bevásárláshoz hozzájárulok, hogy az egészségbiztosításunk, ami itt azért elég sok, az én részem – árulta el Pokrivtsák, aki úgy 2500-3000 dollárt, azaz 800-960 ezer forintot kereshet havonta, ennyi ugyanis egy jó stewardess fizetése Amerikában.

Az egykori műsorvezető akkor tűnt el a nyilvánosság elől, amikor megismerte a férjét, és az interjúban azt is bevallotta, ebben a férfinek is szerepe volt, hiszen ő gyűlölte ezt a világot. Mégis, Pokrivtsák megpróbált Amerikában is tévézni, jelentkezett is egy hírcsatornához.

– A tévézés hiányzik, mert azt érzem, nem tudtam mindent megmutatni, amire képes vagyok – jelentette ki a műsorvezető.

– Volt egy hely, beadtam a jelentkezésemet egy hírcsatornához, de az utolsó percben visszamondtam, mert nem tetszett, amikor behívtam a próbafelvételre. A hozzáállás, az érdektelenség, hogy teljesen mindegy, hogy ki vagy, nem érdekelte őket. Azt gondoltam, hogy ennél már az RTL is 1997-ben profibb volt – jelentette ki Pokrivtsák, aki azt is elárulta, nagyon ritkán látogat haza a családjához, idén szeptemberben mindössze öt napot töltött Magyarországon.

Indirekt/Blikk