2023.06.09
Félix
Kezdőlap Címlap Keményen visszaszólt Gyuricza Dóra az őt támadó kommentelőknek

Keményen visszaszólt Gyuricza Dóra az őt támadó kommentelőknek

Rácz-Gyuricza Dóri nem nagyja szó nélkül a negatív kommenteket, üzeneteket. Komoly dolgot ajánlott rosszakarói figyelmébe.

Rácz Jenő séf és felesége, Dóri az első közös gyermeküket várják. Ahogy telik az idő, a kismama pocakja egyre nagyobb lesz, így nem meglepő, ha nem mennek fel úgy rá a ruhák, mint régebben. Dóri azt is elárulta korábban, hogy amennyiben orvosilag nem lesz szükséges, természetes úton szeretné világra hozni a csöppséget.

Úgy tűnik, a terhességtől függetlenül is jelen vannak a rosszakarók az életükben, akik egyike keményen odaszólt Dórinak. Igen ám, de a kismama sem volt rest válaszolni, amiről egy napig megtekinthető Instagram-történetében számolt be a követőinek:

„Kedves …! Remélem, boldogabb lesz az életed, és nem kell majd kismamák képei alatt kifröcsögnöd magadból a sok rosszindulatot. És azt is remélem, amikor te kismama leszel, neked nem kell majd olyan embereket elviselned, mint nekem. Puszi” – osztotta meg a válaszlevelét, majd hozzátette: „Ezt nem csak neki, de mindenkinek üzenem, aki nem gondolja át, miket írogat jobbra-balra” – fakadt ki Dóri. A következő felvételen pedig ez állt:

„Miért foglalkozom ezekkel…? Tudjátok, ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel. Nem azt tanítják, ha megdobnak kővel, ne dobj vissza semmivel, csak játszd el, hogy nem érezted!” –jelentette ki.

Indirekt/Blikk