2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Kellemetlen: erotikus videó kering a neten a magyar X-Faktor sztárjáról

Kellemetlen: erotikus videó kering a neten a magyar X-Faktor sztárjáról

Ferenczi Kamilla, az X faktor énekesnője kellemetlen szituációba került. Olyan videó került fel róla világhálóra, ami minden lány rémálmának mondható.

Az énekesnő úgy döntött, a nyilvánosság elé áll, hogy tisztázza a helyzetet, hiszen sok álmatlan éjszakát okozott neki ez az. Az őszinte riportot az RTL Klub készítette a lánnyal.

Kamilla volt barátja ugyanis erotikus videót tett közzé a lányról, s bár mindez évekkel ezelőtt történt, akkor nem kavart olyan nagy port, mint most. Mivel Kamillára tehetsége miatt felfigyelt az egész ország, így rengeteg új követővel gazdagodott. Emiatt volt párja újra bosszúhadjáratot indított ellene, s a szexvideó ismét napvilágot látott. A felkavaró képsorok eljutottak a lány családjához, barátaihoz és a rajongókhoz is.

Az énekesnő szerint nem volt tisztában azzal, hogy a barátja rögzíti az eseményeket.

„Tudatmódosító szerek hatása alatt voltam” – vallotta be Kamilla a Fókusz stábjának.

A riport itt nézhető vissza:

Kamilla a saját példáján keresztül szeretné a lányokat óva inteni attól, hogy hasonló szituációba kerüljenek. Nagyon sajnálja, hogy a videó napvilágot látott, de bízik benne, hogy hamar elcsendesül az ügy. Az énekesnő elmondta, megtette a szükséges jogi lépéseket.