KezdőlapSztárokKedvese mentette meg Antonio Banderas életét

Kedvese mentette meg Antonio Banderas életét

Élete megmentőjének a tőle 20 évvel fiatalabb barátnőjét tartja Antonio Banderas, aki két évvel ezelőtt szívrohamot kapott.

Az 59 éves színésszel azt követően siettek kórházba 2017-ben, hogy mellkasi fájdalmakra panaszkodott edzés közben. Nem sokkal később kiderült, hogy a fájdalom a szívroham előjele volt. Antonio Banderas úgy véli: 20 évvel fiatalabb barátnőjének, Nicole Kimpelnek köszönheti, hogy e rohamot követően egyáltalán életben maradt. Kedvese ugyanis egy bivalyerős fájdalomcsillapítót adott be Banderas-nak, miután elkezdett fájni a mellkasa.

“A szívroham előtti este a barátnőmnek nagyon fájt a feje, és nem volt otthon gyógyszerünk rá. Végül elment, és vett fájdalomcsillapítót, vagy valami hasonlót. A legerősebbet választotta. A szívroham tünetei nálam másnap reggel jelentkeztek, és én pontosan tudtam, mi történik velem. Nicole azzal mentette meg az életem, hogy beadta nekem azt az erős fájdalomcsillapítót. Kaptam egy második esélyt, és azóta az életemben sok minden megváltozott” – mesélte a BBC-nek Antonio Banderas.