2023.03.30
Zalán
Kezdőlap Címlap Kaszkadőrt kért Nagy Ervin A Tanár veszélyes jelentéhez

Kaszkadőrt kért Nagy Ervin A Tanár veszélyes jelentéhez

Kaszkadőr segítségét kérte Nagy Ervin A Tanár 4. évadának egyik veszélyes jelentében. A színész eddig nem kért segítséget a veszélyes jeleneteknél, az RTL Klub sorozatának első epizódjában például ő maga ugrott ki egy tanterem ablakából.

A mostani jelenetben az általa alakított Vasvári Szilárd tanár az egyik diák után szalad, majd leteperi a betonra; ez volt az a mutatvány, amelynek kapcsán a színész és a stáb úgy döntött, segítséget kérnek.

– Mivel épp műtétre várt a lában, nem szerettem volna kockáztatni, ezért kaszkadőrrel forgattunk. A fotókon is ő látszik, igaz, a paróka miatt úgy tűnik, mintha én lennék – kezdte Nagy Ervin, aki mindig igyekezett elkerülni, hogy kaszkadőr segítségét kérje.

– Bár annak tűnik, ez a jelenet nem volt könnyű. A betonon kellett hempergőzni és lendületből átfordulni. Bevallom, ettől szívesen eltekintettem, mert szerintem nem volt annyira látványos, mint amilyen veszélyes. Itt nem lehetett könnyíteni semmivel, mert egy nagy placcon forgattunk, nem egy szertárban, ahol lehet trükközni, mert vannak tárgyak. Érdekes, hogy néha az egyszerűbb, kevésbé látványos jelenetek a veszélyesebbek – magyarázta a sorozat sztárja.

Indirekt/Blikk