KezdőlapCímlapKármán Odettnek is búcsúznia kellett A Konyhafőnök VIP-től - videó

Kármán Odettnek is búcsúznia kellett A Konyhafőnök VIP-től – videó

Már csak három adás, hogy kiderüljön, ki nyeri A Konyhafőnök VIP idei évadát. A fődíjhoz most még közelebb került a legjobb négy versenyző, ugyanis az ötös fogatból ismét távoznia kellett valakinek. Megható sorokkal búcsúzott a műsortól.

Egyre kiélezettebb a verseny A Konyhafőnök VIP-ben, hiszen mindenki rákapcsolt a hajrában, hogy az ételeivel lenyűgözze a zsűrit. A hétfői adásban Kármán Odett-től kellett búcsúzniuk a nézőknek, ezzel kialakult a top 5-ös mezőny, amelyben Dobos Evelin, Ripli Zsuzsi, Kardos Eszter, Járai Máté és Osváth Zsolt kapott helyet.

Az élet azonban úgy hozta, hogy a tartalomgyártónak, azaz Osváth Zsoltnak ért véget a tegnap esti adásban a küzdelem. Zsolt azt mondja, már azért is rettentően hálás volt, hogy séfkabátot szerezhetett és a legjobbak közé juthatott. Érzelmes búcsúbeszédet mondott Sárközi Ákos séfnek:

„Nem tudok mit mondani igazából… Nekem az ország legjobb séfje adott séfkabátot és kötényt. A tízmilliót majd megszerzem máshonnan, ezt viszont csak tőled kaphattam meg. Úgy jöttem ide, hogy csak ne elsőnek essek ki… Én vagyok az ötödik, és a kékek közül a legjobb fiú, úgyhogy ámen! Köszönöm szépen” – ölelte meg az összes zsűritagot, majd hozzáfűzte:

Nincs konfetti, de azokat a tapasztalatokat, azokat az élményeket, azokat a barátokat, azokat az érzéseket nem lehet máshol megszerezni, csak itt. Az ötödik vagyok, egy séfkabátban, amit maga Sárközi Ákos adott nekem. Azt gondolom, bárhogy is nézzük, ennek az évadnak én vagyok a legnagyobb nyertese! Csak jó dolgot kaptam. Ha azt mondaná, hogy kezdjük el előröl, én megcsinálnám újra! – vallotta be meghatódottan.