KezdőlapCímlapKalandos körülmények között született meg Freddie kisfia

Kalandos körülmények között született meg Freddie kisfia

Freddie kisfia, Ármin Farkas három nappal később érkezett, mint várták.

Az énekesnek kissé kaotikus volt az a nap, félt, hogy lemarad gyermeke születéséről, de végül az élet úgy hozta, hogy minden fontos pillanatnál ott volt, és még az aznapi koncertjére is sikerült odaérnie.

Freddie elmondása szerint készen állt arra, hogy feleségét bármelyik pillanatban kórházba tudja szállítani, és igyekezett minden fix eseményen minél hamarabb túl lenni.

„Ott akartam lenni mindenképpen a szülésnél, így mér hetek óta haptákban állva vártuk Ármin érkezését. Szombat reggel jósló fájásokkal indult a nap, aznap, amikor este vidéken volt egy nagyobb koncertem” – mondta az énekes a Borsnak, hozzátéve: ebéd után folyt el a magzatvíz. Freddie ekkor villámgyorsan kórházba vitte a feleségét, elakadásjelzővel, mindenkit levillogva rohantak a szülészetre, másfél óra múlva pedig már meg is született a kicsi, így még a koncertre is odaért.

„Keserédes érzésekkel, de elindultam a koncertre, hiszen a zenekar már ott várt. Ám a közönség szeretete és a boldogság, amelyet később fogtam fel, minden szürreális érzelmi hullámvasutat semmissé tett” – mesélte Freddie, akinek a felesége és gyermeke is jól vannak.