2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Jogerős ítélet: Kozso elfogadta a büntetést az áramlopási ügyben

Jogerős ítélet: Kozso elfogadta a büntetést az áramlopási ügyben

Jogerős az ítélet Kocsor Zsolt, azaz Kozso ügyében – tudta meg a Blikk. A Szomorú szamuráj előadóját még április 14-én ítélte el a bíróság, bűnösnek találták a zenészt nagyobb értékre elkövetett lopás és a felbujtóként elkövetett bélyeghamisítás vádpontokban. Akkor az ügyészség elfogadta az ítéletet, ám Kozso ügyvédje három nap gondolkodási időt kért, mivel egyeztetnie kellett az énekessel, aki nem jelent meg a tárgyaláson. A határidő letelt, lapunk információja szerint Kozso elfogadta az ítéletet, s a büntetést is, amely 2 millió forint!

“Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy az Ön által megjelölt ügyben született ítélet jogerőssé vált” – írta a lap érdeklődésére a Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya.

Mint arról korábban beszámoltunk, a vádirat szerint 2013 nyarától a Zöld Teknős Barlangja nevű teaházban a zenész megbízásából ismeretlen személy átalakította a villanyórát, amivel több mint 1 millió 700 ezer forint kárt okoztak a szolgáltatónak. A történetre úgy derült fény, hogy Kozso egyik volt alkalmazottja jelentette a csalást, aki később tanúskodott is a tárgyaláson. Az évek óta húzódó ügy végére most pont került, igaz, a zenész végig cáfolta, hogy bűncselekményt követett volna el, vagy tudomása lett volna arról, hogy bármilyen simliskedés zajlik teázójában.

Indirekt/Blikk