KezdőlapCímlapJó hír: folytatódik a Géniusz

Jó hír: folytatódik a Géniusz

Az immáron kétszeres díjjal büszkélkedő Géniusz olyan sikeres, hogy az ATV most bejelentette, készítik már a népszerű vetélkedő negyedik évadát.

Bár Gundel Takács Gábor legutóbb az RTL-n vezette Az ugrás című gameshow-t, ez nem jelenti azt, hogy ne térne vissza az ATV-re. A csatorna igazgatója ugyanis a Televíziós Újságírók Díjátadón a Géniusszal kapcsolatban – amely másodjára kapta meg Az év legjobb vetélkedője címet – bejelentette, hogy készül az újabb, immáron negyedik évad.

– Az ATV történetének egyik legsikeresebb produkciója a Géniusz. Örülünk, hogy rengetegen nézték az eddigi évadokat, a nézők és a szakma is elismerte a produkció értékét. Mindezek hatására úgy döntöttünk, hogy ősszel több epizóddal és új játékosokkal tér vissza a képernyőre a népszerű vetélkedő – idézte Németh S. Szilárd, az ATV Csoport vezérigazgatójának szavait a Media1.

A műsor házigazdája az is elárulta, szerinte mitől sikeres már évek óta a Géniusz.

– Ennek a vetélkedőnek a történetében nem csak az siker, hogy immár a negyedik évadra készülünk és a második rangos díjat kapjuk, hanem az is, hogy nagyon sok nézőt, széles réteget lehet elérni komoly tudást igénylő játékkal. Sok embernek van igénye arra, hogy frissítse az ismereteit, újat tanuljon, sőt összemérje a tudását a játékosok tudásával. A negyedik évadra rengetegen jelentkeztek, köztük sok fiatal és ez rendkívül örömteli – tette hozzá Gundel Takács Gábor.