2023.09.26
Jusztina
Kezdőlap Címlap Jelmezbál: hajnal ötig buliztak Rubint Rékáék

Jelmezbál: hajnal ötig buliztak Rubint Rékáék

A Schobert család ismét a lovak közé csapott: és elképesztő bulit tartott Gyöngyösön, ahol egyenszerelésbe öltöztek a hajnal 5-ig tartó jelmezbálban.

Rubint Réka pár hete jelentette be, hogy a gyöngyösi Alakreform-táborban ismét jelmezes bált szerveznek majd, ugyanis a balatoni annyira jó hangulatúra sikerült, hogy muszáj megismételniük. Sokan nem örültek nekik, amikor Balatonfüreden retro farsangot tartottak, ugyanis a hotel vendégei nem nézték jó szemmel a dübörgő zenét, emiatt nem is rendezhetnek többet ott tábort.

Réka tanult a botrányból, és ezúttal az Avar Hotel lett a helyszín, amit csak ők béreltek ki a tábor idejére, így senki nyugalmát nem zavarták meg. Most a beöltözés tematikája a foglalkozások voltak: a Schobert család például pilótának öltözött be, amelyről több fotó is készült.

Réka még csoportképet is megosztott a közösségi oldalán arról, milyen sok táborozóval buliztak együtt. Sztárvendégnek a Groovehouse-t és Nótár Maryt hívták meg, akik fokozták a fergeteges hangulatot. Szinte reggelig tartott a parti, a fittneszlady pedig végig együtt szórakozott a vendégeivel, láthatóan nagyon jól érezve magát.

„Hajnali 5.00! A keménymag eddig bírta. 9.30-kor /4,5 óra múlva/ edzés” – írta legutóbbi bejegyzésében.