2022.07.01
Tihamér, Annamária
Kezdőlap Címlap Jégpályát nyitnak Ördög Nóráék

Jégpályát nyitnak Ördög Nóráék

Újabb vállalkozásba vágja a fejszéjét Ördög Nóra és férje, Nánási Pál: a sztárpár a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, miszerint jégpályát nyitnak.

Nem akármilyen vállalkozásba kezdenek Nánásiék. A család úgy döntött, tovább bővítik a bizniszüket, amit – a karácsonyi hangulatot meglovagolva – be is jelentettek hétfőn a közösségi oldalukon:

A most szombat ismét egy mérföldkő a Nekem a Balaton életében… Íme a legfontosabb információk a balatonakarattyai jégpályáról! De a lényeg: december 4-én nyitunk, és ingyenes lesz! Gyertek! – írta Ördög Nóra a Facebook-on. A poszthoz a balatoni település hírmondó linkjét is mellékelték, ahol a helyi polgármester, Kerékfy Pál ír arról, mennyire örül Nánásiék újabb vállalkozásának.

Én nagyon örülök a jégpályának, bár magam nem fogom használni. Mégis örülök, mert tudom, hogy sok embernek okoz örömöt (…) Ez a jégpálya egy csodás karácsonyi hangulat egyik fontos eleme lesz. Vonzó lehetőséget nyújt majd nagyszerű időtöltésre ebben az utazási nehézségekkel tarkított karácsonyi időszakba – írta a polgármester.

Indirekt/Blikk