2022.08.08
László
Kezdőlap Címlap Jeff Bridges majdnem belehalt a koronavírusba - öt hónapig volt kórházban

Jeff Bridges majdnem belehalt a koronavírusba – öt hónapig volt kórházban

Jeff Bridges majdnem meghalt, miután 2021 januárjában elkapta a koronavírust.

A 72 éves sztár szervezete nagyon le volt gyengülve ebben az időszakban, mivel non-Hodgkin limfómája miatt kemoterápiát kapott.

A hollywoodi színész megosztotta, hogy amikor elkapta a vírust, a szervezete nem tudott küzdeni ellene, ő pedig úgy érezte, meghal.

– Közel voltam a halálhoz. Az orvosok folyton azt mondták nekem, Jeff, harcolnod kell. Nem harcolsz ellene. Már majdnem feladtam… és készen álltam arra, hogy eltávozzak – mondta a háromgyermekes apa, aki 1977-ben vette feleségül szerelmét, Susan Gestont.

Bridges 2020 elején tudta meg, hogy rákos, és nem kapta meg a védőoltást, mivel még akkor nem fejlesztették ki, így rosszabbul is végződhetett volna a betegsége.

– Nem tudott védekezni a szervezetem a vírus ellen. Ezt teszi a kemoterápia – megfosztja az embert a teljes immunrendszerétől. Nem tudtam ellene küzdeni. A koronavírus sokkal rosszabb volt, mint a rákom – majd hozzátette, hogy öt hónapig volt kórházban, ahol heves fájdalmakat tapasztalt, valamint oxigént is kapott  olvasható a Daily Mail oldalán.