2023.09.28
Vencel
Kezdőlap Címlap Járai Máté csak férfiakkal lépett félre

Járai Máté csak férfiakkal lépett félre

Járai Máté kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogy miért csak férfiakkal lépett félre eddig. Azt is elmondta, mit csináltatna meg magán.

Járai Máté nem egyszer hangoztatta már, hogy úgy gondolja, politikai és társadalmi támogatásra is szükség lenne ahhoz, hogy ne bélyegezzék meg azokat az embereket, akik „nem a normális minta” szerint élik az életüket és a saját nemükhöz, vagy esetleg mindkettőhöz vonzódnak. A színész rendszerint hangoztatja, hogy nyitott házasságban élnek a feleségével, ugyanis szerintük a monogámia beteges elképzelés.

Máté most őszintén beszélt az rtl.hu-nak arról, hogy reméli, 2023-ban eljutunk oda, hogy hordhat egy férfi rózsaszín inget úgy, hogy attól nem feltételezik róla, hogy meleg. Mint mondta, olyan világban akar hinni, ahol nem téma a másság. Meglátása szerint, akárhányszor szóba hozza a nyitott házasságot, sokan furcsán néznek rá.

„Mintha pestis lenne, és egyszer csak megfertőződnének nyitott házassággal az emberek. Csak férfiakkal léptem félre vagy volt kapcsolatom ez alatt az idő alatt. Ennek leginkább az az oka, hogy én sokkal tapasztaltabb vagyok e téren, mint csajokkal. Nagyon zavarba hoz, ha lányoktól érzem azt, hogy nyitnának irántam. Nekem mindig szexuális vonzalomból indulnak ezek a kalandok, soha nem érzelmi alapon. 24 év alatt egyszer őrültem meg három hónapra, mert nem jellemző rám, hogy szerelembe esnék, hiszen szerelmem már van. Valószínűleg Kírának is sokkal jobban fájna, ha egy nővel csalnám meg” – árulta el a kényes témával kapcsolatban, majd a plasztikára is kitért:

Egy szál hajam nem lenne, de ez nem titok. Hajbeültetésem volt, mert huszonéves korom vége fele elkezdtem erőteljesen kopaszodni, és úgy voltam vele, hogy basszus, majd éppen eleget leszek kopasz 65 fölött! Abszolút lóg a levegőben egy arcélplasztika is például – vallotta be a színész.