KezdőlapCímlapJáksó László üzent Gyurcsánynak: bukott politikus, ne akarj többet miniszterelnök lenni!

Jáksó László üzent Gyurcsánynak: bukott politikus, ne akarj többet miniszterelnök lenni!

Hosszú évek után visszatért végre a rádiózás fenegyereke, Jáksó László, aki Hajdú Péter videó interjújában őszintén elmondta a véleményét Gyurcsányról, és Sebestyén Balázsról is. Ami utóbbi kettőben közös, hogy Jáksó egyiküket sem kedveli, mert szerinte egyikük sem hiteles.

Pár napja újra Jáksó Lászlóval ébred az ország, a legendás szakember a Sláger Rádió reggeli műsorát vezeti. Hajdú Péter kamerája előtt kiderült: Jáksó két éve megnősült, 25 kilót fogyott. Fél 5-kor kel, a tempója nem lassult, a nyelve is csípős, és mindenről van véleménye. Beszélt arról is, hogy nyolc éve megbukott a Marslakók című tévés szappanopera producereként.

„Én a következő ötven évben már soha többet nem csinálok szappanoperát. Ha egyszer felborulsz egy műfajban, akkor vége – nyilatkozta Jáksó. – Gyurcsánynak is tudomásul kell venni, hogy akármit is csinál, akármit is gondol magáról, ő már soha többé nem lehet miniszterelnök. És a jelek szerint ezt nem érti. Pedig aki egy ország előtt felsült, azt nem fogják elfogadni többet.”

Jáksó mesélt arról is, miért képtelen 1 percnél tovább hallgatni Sebestyén Balázst, miért nem szereti őt. Szerint Balázs mást mutat magából, mint ami valójában. Bochkor Gábort viszont sokkal hitelesebbnek, igazi rádiósnak tartja.

A teljes interjú itt tekinthető meg: Exkluzív Videó