2023.12.02
Melinda, Vivien
Kezdőlap Címlap Izompólóban üzent a kigyúrt Járai Máté

Izompólóban üzent a kigyúrt Járai Máté

Járai Máté úgy döntött, életmódot vált és edzeni kezd, hogy jobban formába lendüljön. A színművész egy fotót is megosztott, ahol már szembetűnő a változás, ugyanis egyre nagyobb a bicepsze. Mindeközben a rasszizmus ellen is felszólalt.

Járai Máté általában nem tartja magában a véleményét, pláne, ha valamilyen fontos ügyről van szó. A szókimondó színész mindig kiáll a saját igazáért, emiatt egyesek megosztó személyiségnek gondolják, amivel tisztában is van. Máté ennek ellenére önmagát adja, nem szeretne a negatív vélemények hatására megváltozni.

A színművész az elmúlt napokban már többször is sportolás közben jelentkezett be, ma pedig ismét egy edzőteremből. Úgy tűnik, Máté életmódot váltott, s a felesége után őt is beszippantotta az edzés világa. A korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában bejelentette, hogy „acéllá gyúrja a testét”. A változás már szemmel látható a legfrissebb bejegyzésében is, ugyanis egy izompólóban feszített a művész. Fontos dologra hívta fel a figyelmet a posztja szövegében.

„Egy újabb pólós kép, ennek azonban minden eddiginél fontosabb üzenete van: Tégy a rasszizmus ellen!!! Sok nehézség volt a gyerekkoromban, de SOHA nem hallottam, hogy a szüleim bárkit elítéltek volna a származása, bőrszíne, nemi hovatartozása miatt. Így nőttem fel, nekem ez mindig is természetes volt, legyen MINDENKINEK az!!! Ne számítson semmi más, csak az, hogy az illető milyen EMBER! Nekem csak ez számít!” – írta az Instagramon.