2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Címlap Indoklás nélkül rúgták ki a legendás rádióst

Indoklás nélkül rúgták ki a legendás rádióst

Tiszttartó Titusz elbocsátotta Vas Mayát a Retro Rádiótól – derül ki a Media1 nemrégiben közzétett közleményéből.

Mint írják, Vas Maya még tavaly októberben igazolt a Retro Rádióhoz, ahol az Éjjeli Mesék című beszélgetős, lelkizős műsor háziasszonya volt. Egészen tegnapig, ugyanis a szerződését megszüntették.

A műsorvezető az ügy kapcsán a közösségi oldalán azt írja, a rádió új programigazgatója rúgta ki.

„Ma délután indoklás nélkül megszüntették a műsoromat a Retró rádióban és felmondtak. Az új programigazgató annyit mondott, hogy nem akar beszélgetős műsort. Még a belépőkártyámat is le kellett adnom. Hogy a biztonsági okokból korábban rögzített adást ma este még leadják-e nem tudom. Az eljárást most nem minősíteném, de mivel nincs rá más módom, ez úton szeretném megköszönni mindenkinek, aki megtisztelt a bizalmával, akivel éjszakánként beszélgethettem az Éjjeli Mesékben. Köszönöm minden (már csak volt) kollégának az együtt töltött időt, segítséget, mosolyt. Kérlek, osszátok meg ezt a posztot, hogy a hallgatók tudják, nem az én döntésem volt, nem akartam cserben hagyni őket… Ölelés mindenkinek, ha Isten is úgy akarja, találkozunk még” – írta posztjában.

A Media1 még október elején számolt be róla, hogy távozott a Retro Rádió eddigi programigazgatója, Sivák Péter, a helyére pedig Tiszttartó Tituszt nevezték ki.