2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Íme, Gyurta Dani meglepetés tánca Iszak Esztinek az esküvőjükön - videó

Íme, Gyurta Dani meglepetés tánca Iszak Esztinek az esküvőjükön – videó

Eddig nem látott képek és videók kerültek elő Iszak Eszti és Gyurta Dani esküvőjéről. Az olimpikon egy nem akármilyen meglepetés tánccal kedveskedett a menyasszonyának. Közös koreográfiát találtak ki a barátaival, amit a násznép előtt mutattak be hatalmas üdvrivalgás közepette. Ki gondolta volna, hogy az úszó ilyen jól mozog a parketten?

Iszak Eszti és Gyurta Dani egészen szombatig titkolták, hogy egy év jegyben járás után összekötötték az életüket. Az ifjú pár a Le Til Kúriában tartotta a ceremóniát, amelyet követően több napig ünnepeltek a szeretteik körében. Bár a friss házasok még nem posztoltak az esküvőről a közösségi oldalaikon, mégis kiszivárgott jónéhány részlet a nagy napról: a műsorvezető gyönyörű menyasszonyi ruhája, az első közös táncuk, illetve hogy hogyan buliztak a vendégek.

„Nagyon jó hangulatban telt, barátokkal, családtagokkal. Normál, közepes nagyságú esküvő volt, nem volt nagy, körülbelül százan voltunk. Fantasztikus volt, életem nagy napja” – áradozott Eszti, aki elárulta, hogy egyelőre nem mennek nászútra.

Ezúttal újabb videók és képek kerültek elő az esküvőről. A tévés 24 óráig elérhető Instagram-történetében osztotta meg a teljes kinézetét a sminkjével és a hajával együtt. Elbűvölő menyasszony volt, az biztos. A ceremónia utáni pillanatokról, az első csókról és a tortáról pedig az egyik közeli ismerősük tett közzé tartalmakat. A poszt ide kattintva tekinthető meg. Instagram-sztoriban jól látható, hogy a vőlegény nem aprózta el: barátai segítségével kitervelt egy meglepetés táncot az arának, amelyet elő is adtak a lagzi során, ráadásul Puskás Petiis csatlakozott.