KezdőlapCímlapIlyen nagyra nőtt már Radics Gigi kislánya

Ilyen nagyra nőtt már Radics Gigi kislánya

Radics Gigi az elmúlt időben egyre aktívabb a közösségimédia-oldalain. A csinos énekesnő próbál anyaként, társként és előadóként is megfelelni az életében. Egy biztos, nincs olyan dolog, amit jobban szeretne a kislányánál, Bellánál. Most közös fotón mutatta meg, milyen nagyot nőtt a kicsi.

Radics Gigi 2020 októberében hozta világra a kislányát, azóta pedig teljesen megváltozott az élete. A fiatal édesanya a saját akaratából fogyott le 30 kilót, amire jogosan lehet büszke, ráadásul a zenei karrierjét is tovább építette. Elmondása szerint Bella születése csak még több ihletet adott számára, az újbóli színpadra állásban pedig a szerelme és az anyukája is segítettek, ugyanis a fellépések ideje alatt ők vigyáznak a kicsire.

„Nem volt könnyű elérni a célt, de megérte, mert nagyon sok visszajelzést kapok a páromtól, a családomtól, barátaimtól, rengeteg rajongótól, amitől sokkal jobban érzem magam” – mesélte korábban a teste változásával kapcsolatban.

Bár Gigi ritkán beszél a magánéletéről, a kislányát pedig különösen ritkán mutogatja, ezúttal kivételt tett. Büszkén osztott meg egy Bellával közös fotót, amelyen jól látszik, milyen sokat nőtt az elmúlt időszakban a majdnem kétéves kislány.