2022.12.05
Vilma
Kezdőlap Címlap Ilyen most Curtis kapcsolata Majkával

Ilyen most Curtis kapcsolata Majkával

Curtis nem csak a baráti együttműködés megszakításáról mesélt, de azt is elárulta, hogy áll most az éjszakai élettel, a függőségekkel, illetve betekintést nyerhettünk a családi és a párkapcsolati viszontagságaiba is.

Hónapokig folytak a találgatások, mi történt Curtisszel, a hazai könnyűzenei ipar egyik legkedveltebb hip-hop előadójával, és vajon miért nem vállalnak már közös fellépéseket Majkával.

Örömteli, igazán különleges eseménynek lehetett tanúja Curtis rajongótábora az újpesti koncert alkalmával, amely családi eseménynek is beillett. Ahogy a Blikk is megírta, az előadó volt felesége, Krisztike, valamint gyermeke, Doncsi, illetve a jelenlegi párja, Judit együtt bulizott a családfő zenéjére.

Curtis a koncert előtt a Tények Plusznak így nyilatkozott az eseményről:

„Tudod, nálam milyen a család: van a gyerekem, van a gyerekem anyja, van a párom. Itt lesz mindenki. Elég furcsa család vagyunk.”

Most vagyok igazán a helyemen, azt érzem. Nagyon jól érzem magam, hála Istennek.

A rajongók úgy gondolták, a két barát vélhetően Curtis állítólagos drogproblémái miatt szakította meg az együttműködést. Majka ugyanis egy 2018-as koncerten hozta nyilvánosságra a barátja önromboló életvitelével kapcsolatos hírt. A szakítást követően a sztár egy évre elvonult a nyilvánosság elől, hogy kezeltesse magát. 2019-ben visszatért a színpadra, akkor még Majka mellé, egészen 2022 júliusáig.

A nyár közepén napvilágot látott hírekre, miszerint újra tudatmódosító szerekhez nyúlt, így válaszolt:

Nem estem vissza. Amiben én anno benne voltam, az köszönő viszonyban sincs azzal, ami most történt, és amiben éppen vagyok. Rám nem kellett semmilyen ajtót rúgni a rokonoknak – utal itt azokra a hírekre, amelyek szerint a rokonai törték rá az ajtót, mivel önkívületi állapotba került.

Nem vagyunk rosszban, csak külön lépünk fel, én nem haragszom rá. Látod, most is segítettem neki legutóbb, Fehérgyarmaton, amikor nem tudott elmenni fellépni. Én nem haragszom senkire. Egyedül szeretnék most már fellépni, egyedül szeretném megállni a helyemet. Ennyi a történet.

Az állítólagos visszaesésével kapcsolatban pedig ez volt reakció:

„Légy szíves, siessünk, mert már alig várom, hogy beszívhassak… (nevetett). Mint látod, sőt, azért szoktunk beszélgetni is (…) mindig elérhető vagyok. A kisfiammal sok időt töltök, sportolok, szóval semmilyen problémám nincsen semmilyen tudatmódosító szerrel. Ami anno volt, azt akkor le is zártuk.”