KezdőlapCímlapÍgy vizsgáztatja Schobert Norbi a lánya udvarlóit

Így vizsgáztatja Schobert Norbi a lánya udvarlóit

Étellel kínálja, de azért közben vizsgáztatja is lánya udvarlóit Schobert Norbert. Erről az üzletember felesége, Rubint Réka beszélt a TV2 Szerencsekerék című műsorában.

A fitneszlady elárulta: ő sokkal nyugodtabban kezeli, ha lánya bemutat neki valakit, nem is nehéz lenyűgözni őt, férje azonban szöges ellentéte ebben: védelmezi Larát. Réka azt is elárulta, mikor kedveli meg egyből Lara udvarlóját.

‒ Ha szereti a főztömet, már imádom – jelentette ki a háromgyermekes sztáranyuka, kiemelve, azokkal a fiúkkal, akiket lánya eddig bemutatott, nem volt probléma.

Lara – minden túlzást félretéve – nagyon jól dönt. Egy nagyon okos lány, nagyon sokáig mérlegel – Mérleg csillagjegyként – de nagyon jól dönt – magyarázta az anyuka.

A Schobert családban a főzés egy központi kérdés, így afelől is érdeklődnek, hogy fogyasztják-e a család termékeit, és miközben Lara mérlegel, Norbi megkérdezi a fiút, hogy mi a kedvenc étele, mert éppen főzött.

A családfőnél azonban az ottalvás még mindig tabunak számít. Az üzletember úgy véli, jobb, ha lánya csak egy év együttlét után alszik együtt a fiújával.