KezdőlapCímlapÍgy van most Gelencsér Timi a mellműtétje után

Így van most Gelencsér Timi a mellműtétje után

Gelencsér Timi pár napig még biztosan kényszerpihenőn lesz, mivel nemrég ismét úgy határozott, hogy megműtteti a melleit. Most hírt adott az állapotáról, valamint azt is elárulta, hogy a közeljövőben megcsináltatná-e más testrészét is.

Bár Gelencsér Timi tart a tűktől és a műtétektől, vállalta, hogy ismét megcsináltatja a melleit, mert úgy vélte, szükség van az új beavatkozásra. Azt mondja, ha valaki megteheti, hogy éljen ilyen lehetőséggel, miért hagyná ki, hiszen az a fontos, hogy több önbizalma legyen. Az egykori szépségkirálynő az élsport miatt határozott úgy, hogy kés alá fekszik, mert nem volt elégedett a mellméretével. Mint mondta, az első alkalom után borzasztóan rosszul volt, de a másodikat alig érezte.

Timi már otthon lábadozik, ugyanis pihenőt rendeltek el számára. A 24 óráig megtekinthető Instagram-sztorijában – követői kérdéseire válaszolva – ezt mondta a jelenlegi állapotáról:

Licsi nem érti, miért vagyok ennyit itthon, de nagyon örül neki. Szeretném megtanítani neki azt a ‘lelövős-halottnak tettetős’ trükköt, de nem annyira tetszik neki. Ma már kiviszem sétálni is, iszonyatos mozgáshiányom van… – vallotta be a barna szépség, aki alig várja, hogy az élete visszatérhessen a rendes kerékvágásba. Azt is elárulta, akar-e még plasztikai műtétet a későbbiekben.

„Nem. Ez az egy testrészem volt, amin szerettem volna korrigálni, amióta abbahagytam az élsportot” – jelentette ki a TV2 riportere.