2024.02.26
Géza
Kezdőlap Címlap Így van most a koronavírusos Erős Antónia

Így van most a koronavírusos Erős Antónia

Erős Antónia koronavírusos, egy ideig nélkülözniük kell a nézőknek az RTL képernyőjéről.

Az RTL Híradó egyik arca, Erős Antónia szerdán Instagram-oldalán osztotta meg, hogy életében először megfertőződött a koronavírussal, így a csatorna stúdiójában Szellő István egyedül köszöntötte a nézőket.

Antónia a Blikk megkeresésére elárulta, már jobban érzi magát, ám valószínűleg csak a jövő héten térhet vissza a munkába. A nézőknek és Szellő Istvánnak addig kell nélkülöznie őt.

– Ez a vírus most sem vicc, komolyan kell venni, mert egyik pillanatról a másikra ledönt a lábadról – árulta el a Blikknek Erős Antónia.

Az RTL képernyőse hozzátette, a betegség nála szimpla torokkaparással kezdődött, majd hirtelen felszaladt a láza. Később egy otthoni tesztelés során szembesült azzal, hogy koronavírusos. Szerencsére a gyermekei és férje jól vannak.

– Nagyon száraznak éreztem a torkom, aztán kicsit köhögtem. Mindez egy-két nap, aztán hirtelen szaladt fel a lázam, és nehéz volt felkelni az ágyból. Mindig van otthon teszt és maszk is, így többször teszteltem – emlékezett vissza Antónia.

– Ha bárkinek gondja van vagy beteg, sok üzenetet, hívást kap. Így van most is, sokan írnak, hívnak, és felajánlják, hogy segítenek, csak szóljak. Kell is a segítség a szerkesztőségen belül, például a szerkesztő kollégáim azt mondták, segítenek abban, hogy elkészüljön a Praxis című műsorom híradóba készülő rövid része. Az én feladatom lenne szerkeszteni, megírni, megvágni. Itthonról megírtam, a többiek gondoskodnak arról, hogy minden rendben legyen – tette hozzá a képernyős.

Indirekt/Blikk