KezdőlapCímlapÍgy van Boros Lajos négy évvel a szívműtétje után

Így van Boros Lajos négy évvel a szívműtétje után

Boros Lajos négy évvel ezelőtt esett át egy szívműtéten, amelyet követően csak hetek múlva ébredt fel az altatásból. Sokáig kérdéses volt, egyáltalán felépül-e a betegségből. A rádiós most megszólalt az egészségi állapotáról, elárulva, hogyan érzi magát.

Boros elmondta, már sokkal jobban van, sőt, az állapota olyan mértékben javult, hogy az orvosa csökkentette a gyógyszeradagját.

„Ha belenézek a tükörbe, és egy szimpatikus ember néz vissza rám, akkor vagy meghülyültem, vagy egészen véletlenül más gyógyszereket vettem be. A környezetem visszajelzése és a saját benyomásaim alapján is nyugodtan kijelenthetem: jól vagyok.

Negyedévenként járok vizsgálatokra, a múlt héten is voltam, és az orvosom azt mondta, »úristen, hát ezt nem lehet fokozni! Lajos, de jól néz ki!« Csökkentette a gyógyszereimet, aminek nagyon örülök.

Az orvos után találkoztam ismerőseimmel, akik azt mesélték, hogy amikor megromlott az egészségi állapotom, az egész gyülekezet imádkozott a felépülésemért. Mit mondhatnék, ettől csak még jobban éreztem magam” – mesélte a rádiós, aki a nehézségek ellenére is megőrizte a jó kedvét, így örömmel fogadja, ha összefut a rajongókkal.

„Jó érzés, hogy még mindig megismernek az emberek, és barátságosan viszonyulnak hozzám. Vannak, akik lefékeznek mellettem autóval, hogy köszönjenek. Múltkor egy nagyon kedves hölgy kopogott be nekem a villamos ablakán, hogy most már jó lenne, ha meghíznék. Mondtam neki, hogy ne kényszerítsen zabálásra, vagy állja a költségeimet” – mondta Boros a Star Magazinnak.