KezdőlapCímlapÍgy telnek Fekete Dávid napjai, mióta nincs háziőrizetben

Így telnek Fekete Dávid napjai, mióta nincs háziőrizetben

A bíróság úgy határozott csütörtökön, hogy Fekete Dávid Győr városában immár szabadon mozoghat. Természetesen az énekes – ezt ki használva – azonnal elvitte szeretett fiait a játszótérre, majd edzeni is elsietett.

Fekete Dávid tárgyalásának újabb szakasza csütörtökön fejeződött be. Az elmúlt napokban nem csak tanúkat hallgattak meg, de arról is döntöttek, hogy a csalással vádolt korábbi megasztáros immáron szabadlábon védekezhet. A Győri Járásbíróság döntése szerint Fekete Dávid Győr területén szabadon járhat, illetve az otthona és Lébény közötti utat is bármikor megteheti annak érdekében, hogy az ikerfiaival lehessen.

Fekete Dávid a bírósági döntés után elmesélte a Borsnak, hogy amint megkapta a határozatot, első gondolatai a gyermekei kerül forogtak. Nem is várt sokat, hogy a TikTok-csatornáján megmutassa, mivel telt el az első pár napja. Az általa közzétett videóban jól látható, hogy a gyermekeivel időzött, akik imádják az apjukat.

Ha tudnátok, fiaim, hogy apa most a legboldogabb a világon, mert itt játszhat veletek. Szeretlek titeket, amíg csak élek, és köszönöm, hogy vagytok nekem. Ha egyszer visszanézitek ezt a videót, tudjátok, sosem mondtam volna le rólatok – írt az alább megtekinthető videóhoz érzelmes sorokat a boldog édesapa.

@feketedavidofficial Szeretem a gyermekeim ❤️❤️#nekedbelegyen #neked #foryou #foryoupage #szeretet ♬ eredeti hang – Fekete Dávid Official