2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Így táncoltatja Győzike az utca népét Jordániában - videó

Így táncoltatja Győzike az utca népét Jordániában – videó

Az Ázsia Expressz versenyzői nemrég érkeztek meg Jordánia fővárosába, hogy hamarosan elkezdődhessen az életre szóló kaland. Gáspár Győző a megmérettetések előtt tartott egy magán bulit az utcán.

Gáspár Győző és felesége, Bea is megméretteti magát az Ázsia Expressz harmadik évadában. A versenyzők tegnap meg is érkeztek Jordániába, ahol még az eligazításokon és különféle tájékoztatókon vesznek részt.

A stábtagok és a szereplők igazi turistaként rótták Ammán utcáit, többen megdöbbenve szembesültek a 30 fokos hőséggel, amelyben majd felszerelésekkel megpakolva kell rohanniuk egyik pontból a másikba. A verseny előtt azonban belefért még egy kis szórakozás is, a hangulatfelelős pedig nem más volt, mint Gáspár Győző, aki az utcán egy hangszórón beindította a roma zenét, és táncolni kezdett.

Természetesen csatlakoztak hozzá a többiek is, és énekelve ropták együtt a helyiekkel. Valkusz Milán egy napig elérhető Instagram-történetében osztott meg egy videót a buliról, míg Gáspár Bea posztban tette közzé a fergeteges hangulatot.