2023.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap Így sütteti Dominikán a hasát L.L. Junior

Így sütteti Dominikán a hasát L.L. Junior

Bár L.L. Junior csak nemrég jelentette be, hogy huzamosabb időre Dominikára utazik, azóta már meg is érkezett a mesés szigetre, ami még mindig képes őt ámulatba ejteni.

Ahogy arról a Blikk is részletesen beszámolt, Junior néhány hónapot a karibi szigeten tölt, hogy pihenjen, illetve barátjával egy új, közös üzletbe kezdjen. A rapperék hajóutakat szerveznek majd, ahol Junior egy tradicionális kubai bachata zenekarral lép fel hetente kétszer, és klasszikus magyar dalokat is előad majd.

Az énekes már meg is érkezett Dominikára, s a tengerparton élvezi jól megérdemelt szabadságát – minderről az Instagram-oldalára feltöltött képek árulkodnak.

A követői sem tudnak betelni a fehér homok és a kék tenger látványával, hiszen amíg itthon felváltva havazik és esik az eső, ott verőfényesen süt a nap, és rekkenő hőség van.

Nemrég egyébként épp a karibi út miatt robbant ki a botrány a rapper és Iszak Eszti között, ugyanis a zenésznek nem tetszett, hogy a műsorvezetőnő rákérdezett, vajon vele tart-e újdonsült barátnője, Dárdai Blanka is.