KezdőlapCímlapÍgy kérte meg Ábel Anita kezét az olasz kedvese

Így kérte meg Ábel Anita kezét az olasz kedvese

Ábel Anita és szerelme egy hangulatos zalai birtokon él, s szinte mindig együtt vannak.

Ábel Anita kedvese tavasszal megkérte a műsorvezető kezét, aki természetesen igent mondott. A lánykérés egy különleges alkalommal történt, méghozzá Anita olasz szerelmének születésnapi buliján. Így az olasz család és a barátok között kerítettek sort a nagy pillanatra.

– Tényleg nem sejtettem semmit, csak mielőtt Robi felvágta volna a tortát, arra lettem figyelmes, hogy olaszul elkezdte mondani, hogy „van egy ember, aki négy éve kibír engem”, és akkor rámnézett, és tudtam, történik valami – mesélte Ábel Anita a Meglepetés Magazinnak.

Azóta szinte mindig együtt vannak, főként azon a zalai birtokon, amelyre mindketten vágytak, s ahol még szőlő is található.

– A régi ház alatt van egy kis borászat, 4500 liter bort ad a szőlő, olyan finom bort, amitől nem fájdul meg az ember feje – árulta el Anita.

Áldozatot azonban Ábel Anitának is kellett hoznia a kapcsolatáért, hiszen a legnagyobb szerelem is megkívánja az egymáshoz való alkalmazkodást. Anita szerint tudatosan kell dolgoznia azon, hogy olykor átengedje az irányítást.

– Robi nagyon gyorsan gondolkodik, mindig előrébb jár fejben, s sokan nem értik, de én azonnal tudtam hozzá kapcsolódni. Nem ismerek még egy olyan okos embert, mint ő. Nagyon sok mindenhez ért, mindenről megvan a véleménye. Humoros, laza, rendkívül önálló – vallotta be a műsorvezető.