KezdőlapCímlapIgencsak összekapott a gyereknevelésen Hajdú Péter és Rákóczi Feri

Igencsak összekapott a gyereknevelésen Hajdú Péter és Rákóczi Feri

Talán még soha nem volt ekkora feszültség Hajdú Péter műsorában, Rákóczi Ferivel alaposan egymásnak estek.

Hajdú Péter és Rákóczi Feri a legtöbb kérdésben nem értett egyet, de talán egy bizonyos gyermekneveléssel kapcsolatos felvetés verte ki a leginkább a biztosítékot.

Sokan kíváncsiak voltak már Rákóczi Feri szereplésére, az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban jellemző a kendőzetlen őszinteség, így akár a kényes kérdések is beleférnek a beszélgetésbe.

Hajdú Péterrel 24 órán keresztül volt egy légtérben a rádiós műsorvezető, így volt idő kivesézni számos témát. Azonban nem mindenben jutottak közös nevezőre, ritkán látni olyat a képernyőn, amikor a vendég és a műsorvezető így egymásnak feszül.

A kellemetlen téma a gyermekek érdemjegyeiről szólt, Feri szerint belefér, ha néha nem ötös az a bizonyos érdemjegy. Néha ugyanis előfordul szerinte, hogy nem jól sikerül egy-egy dolgozat.

Péter azonban szigorúbban fogja a gyeplőt, náluk a négyesnél rosszabb érdemjegy nem elfogadható.

A rádiós egyáltalán nem osztotta a műsorvezető véleményét, de Péter hamar kijavította magát és közölte, hogy a bizonyítványban nem örül a rossz osztályzatnak.

Rákóczi Feri még azt is elmondta, hogy szerinte a bukás sem a világ vége, ha a gyereke valamilyen tárgyat nem tudna teljesíteni sem állna a kérdéshez másképp. Példával is előállt, szerinte ha egy gyerek profi kerékpáros lehetne, akkor ne vegye el magától az időt azzal, hogy külön órákra jár.

Azt is leszögezte, hogy amennyiben valaki fiatalon világot látna és megragadna minden lehetőséget célja teljesítéséhez.