2023.02.08
Aranka
Kezdőlap Címlap Hosszú Katinkáék is ott voltak Iszak Eszti és Gyurta Dani esküvőjén

Hosszú Katinkáék is ott voltak Iszak Eszti és Gyurta Dani esküvőjén

Gyurta Dani és Iszak Eszti esküvőjén fergeteges hangulat lehetett, hiszen az egyik bennfentes úgy nyilatkozott róla, hogy álomszerű, igazán filmbe illő napot tudhatnak maguk mögött. Természetesen a sporttársakat is vendégül látta az ifjú pár, így Hosszú Katinka és Gyurta Gergely is megjelent a ceremónián.

Iszak Eszti és Gyurta Dani a legnagyobb titokban szombaton kimondták egymásnak a boldogító igent. Mindössze egy évig jártak jegyben, de a lánykérés hírét is megtartották maguknak pár hónapig. Mint kiderült, a Le Til Kúriában tartották a ceremóniát, ami után több napig buliztak, akárcsak az amerikai filmekben. A műsorvezető gyönyörű, hercegnős menyasszonyi ruhában tündökölt, az esküvői táncukról, illetve az oltár előtti pillanatokról pedig szintén kikerült néhány felvétel, amelyeket a barátaik osztottak meg.

Az esküvőn természetesen a vőlegény testvére, Gyurta Gergely is megjelent a párjával, akik igencsak jó társaságot találtak maguknak, mivel Hosszú Katinkával és kedvesével buliztak együtt. Az olimpikonok közös fotót is tettek közzé a különleges eseményről, amelyen jól láthatóan remek hangulatban telt.