2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Horváth Éva hazaköltözik Baliról

Horváth Éva hazaköltözik Baliról

Egy hét múlva száll le a repülőgépe Budapesten, Horváth Éva pedig már alig várja, hogy végre magához ölelhesse a szeretteit. A modell úgy döntött, a családjával együtt hazajön Baliról.

Bármennyire is szereti a modell a trópusi szigetet, most úgy érzi, egy korszak lezárult, így haza kell térnie.

Nekem Magyarország az otthonom, ahol a szüleim és a barátaim élnek, ahol a gyökereim vannak. Eldöntöttem, hogy haza akarok menni! Kegyetlen honvágy kínoz… A párommal megállapodtunk abban, hogy elhagyjuk Balit. Ő majd Kristóffal később visszajön, amikor kezdődik a suli, én viszont huzamosabb ideig Magyarországon maradok Alexszel – árulta el a Story magazinnak Éva.

A modell elmondta, hogy nagyon élvezte a családjával a kinti életet, ám úgy érezte, Balin sosem válhattak teljesen a társadalom részévé.

„Kedvesek, de ez egy zárt közösség. Elmehetünk ceremóniákra, betekinthetünk felületesen a mindennapjaikba, ahol szívesen látnak bennünket. De nincsenek balinéz barátaink, csak sok-sok ismerősünk” – mondta a lapnak.

Éva azonban úgy érzi, soha nincs egyedül, hiszen boldog kapcsolatban él gyermekei apjával, akit még soha nem mutatott meg a nyilvánosságnak.

Úgy érezzük, ennek még mindig nincs itt az ideje. Bevallom, tetszik ez a titokzatosság, és ahogy látom, a közösségemnek is. Megígértük, ha a vlogom eléri a százezer követőt, felfedjük a párom kilétét. Ám egyelőre nincs időnk foglalkozni a felületeinkkel. Rengeteg videót leforgattunk, de jelenleg a gyerekek kötik le minden figyelmünket – mesélte a kétgyermekes édesanya, aki azt nem tagadta, hogy a hazatéréssel kapcsolatban azért vannak félelmei.