2023.09.27
Adalbert
Kezdőlap Címlap Hoppá: Szily Nóra újra szerelmes

Hoppá: Szily Nóra újra szerelmes

Új szerelme van Szily Nórának. Fotón mutatta meg, mivel töltik idejüket, sőt a vidám párkapcsolat egyik titkát is megsúgta.

Szily Nórát ismerhetitek újságíróként, coach-ként, műsorvezetőként, de pszichológusként is. Sokoldalú és nagyon tehetséges, okos nőről van szó, akire végre rátalált a szerelem. Egy titokzatos férfi oldalán találta meg a boldogságot, aki mellett végre kiteljesedhet. Új párját még nem mutatta meg a nyilvánosságnak, csak azt lehet tudni róla, hogy gyönyörű kék szeme van.

Most pedig egy friss Instagram-bejegyzésben mesélt szerelmük történetéről. Kiderült, hogy szeretnek együtt játszani, és 11 hete ismerkedtek meg.

– Kedvesek! Játsszatok, mert az olyan vidám! Ma 11 hete ismerkedtünk meg a Valakivel. Scrabble – 2 játszma – döntetlen. Sokat nevettünk közben – az egyik titok talán ez… Hitem szerint – írja az újságíró-műsorvezető.

A rajongók azonnal lájkolták a legújabb fotót. Volt, aki rögtön szívecskéket hagyott a bejegyzés alatt, de olyan is volt, aki kerek-perec rákérdezett Szily Nóránál a titokzatos férfira.

“Mikor mutatod meg a Valakit??” – kérdezte az egyik rajongó.

Erre viszont Szily Nóra úgy válaszolt, hogy még óvja a szerelemét, ezért nem szeretné megmutatni a nagyvilágnak. Egyelőre csak a férfi fél arcát láthatták a rajongók.