2022.01.26
Paula, Vanda
Kezdőlap Címlap Hoppá: összeházasodik Jennifer Lopez és Ben Affleck

Hoppá: összeházasodik Jennifer Lopez és Ben Affleck

Nem érdekli a sok csalódás és a tönkrement házasságai sem, újra esküvőre készül Jennifer Lopez. Az amerikai popdíva április óta alkot újra párt régi szerelmével, a színész Ben Affleckkel és a kapcsolatuk komolyra fordult.

Olyannyira, hogy a Today című lap információi szerint hamarosan kimondják egymásnak a boldogító igent. J.Lo kijelentette, reménykedik benne, hogy összejön számára is egy boldog házasság, még akkor is, ha háromszor már elvált és több jegyessége is felbomlott.

– Tudom, hogy vár rám a boldogság. Hiszek a házasságban – jelentette ki Jennifer Lopez. – Voltak hullámvölgyek és kudarcok is a párkapcsolataimban, de a múltból tanulni kell. Követtem el hibákat, de büszke vagyok arra, ahová emberként anyaként és művészként eljutottam. Ma már nevetek a korábbi baklövéseimen és tudom, ezek nem befolyásolják a jövőt.

J. Lo annak kapcsán mesélt magánéletéről, hogy a hamarosan megjelenő Marry me (Vegyél el) című filmjében többször elvált énekest alakít. Ebben van tapasztalata, hiszen először 1997-ben ment férjhez, a színész Ojani Noához, ám egy év múlva elváltak.

Utána a koreográfus Chris Judd volt a férje 2001 és 2003 között. A harmadik frigye is zátonyra futott az énekes Marc Anthonyval, vele tovább bírták, 2004 és 2014 között voltak házasok.

Menyasszony is többször volt, hiszen Ben Affleck 2002-ben jegyezte el, ám 2004-ben szakítottak. Legutóbb pedig a baseballsztár Alex Rordiguez volt a vőlegénye 2017-től négy évig.

Úgy tűnik, a sok szakítás nem vette el a kedvét, és Affleckkel révbe érhetnek.

– Jövőre meglesz az álomesküvő. Már együtt élnek és boldogok, semmi akadálya, hogy összeházasodjanak. Tökéletes a harmónia közöttük, nem kell tartaniuk attól, kudarcra lenne ítélve a kapcsolatuk. Már az eljegyzésre készülnek – nyilatkozta egy bennfentes Page Six riportjában.

Indirekt/Blikk