2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Hoppá: összebújva aludt Tóth Andi és Andrei Mangra

Hoppá: összebújva aludt Tóth Andi és Andrei Mangra

Tóth Andi és Andrei Mangra nem csak azért népszerűek, mert megnyerték a Dancing With The Stars második évadát, hanem mert egyre több rajongó látja bennük a potenciális álompárt.

Tóth Andi korábbi elmondása alapján, fixen külföldi férjet szeretne. Végülis Andrei belefér ebbe a kategóriába is, habár azt állítják, hogy csak barátság van köztük. Na de mi is az igazság? Kéz a kézben jelennek meg divatbemutatókon, közösen járnak társaságba, szivecskéket kommentelnek egymás képei alá, most pedig egy DWTS összejövetel után nyúltak ki összebújva a kanapén. Nem is akárhogy: Andi lábát átdobva Andrei ágyékán, fejét mellkasán pihentetve aludt, utóbbi pedig kezével átkarolta őt. Mindketten megosztották ezt a pillanatot a közösségimédia-felületeiken. Ez akkor most jelent valamit?

Nagy Réka, Hegyes Bertalan táncpárja volt a műsor ideje alatt, Andiékkal pedig táncpárbajozniuk kellett. Annyira jól sültek el a próbák és a közös készülődések, hogy még az egyik adásban be is vallotta a két lány: egymást bírják a legjobban a többiek közül. Sikerült megtalálniuk a közös hangot, és állításuk szerint, elég sok mindenben hasonlítanak. Így talán nem is meglepő, hogy egy közös projektbe vágtak, ugyanis bejelentették, hogy egy főzős, sütős videó várható majd tőlük. Andi tegnapi Instagram-storyjába ki is tett egy szavazást, hogy inkább Youtube-ra, vagy Instagramra töltsék majd fel ezt a kis együttműködést. A végeredményre már nem kell sokat várni: a videóban elmondták, hogy körülbelül egy hét múlva a nézők is megtekinthetik azt.