2023.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap Hoppá: nem sokkal halála előtt Mazsi rendőrt hívott Berki Krisztiánra

Hoppá: nem sokkal halála előtt Mazsi rendőrt hívott Berki Krisztiánra

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki Berki Krisztián utolsó napjairól, és beigazolódni látszik a gyászoló édesanya aggálya: Berki szomszédjai szerint Mazsi a halála előtt két nappal megfenyegette Berkit, hogy börtönbe juttatja.

Berki Krisztián édesanyja, Júlia és özvegye, Mazsi között az utóbbi időben elmérgesedett a viszony. A szombaton megjelent Blikk hasábjain a gyászoló édesanya menyét okolta fia haláláért, amely valamikor május 5-e és 6-a közötti éjjel hunyt el.

– Pokollá tette a fiam életét az utolsó két évben – sóhajtott Berki édesanyja, aki erősen kritizálta Mazsi viselkedését, szerinte ugyanis a Dancing with the Stars versenyzőjének gyásza nem őszinte.

Ez állandó harc kettejük között, amit az a nő generált, mindenkit tönkretenne, mindenkit megviselne lelkileg.

A cikk után kereste meg a szerkesztőséget Berki egyik szomszédja is, aki megdöbbentő részletekről számolt be. A neve elhallgatását kérő szomszéd szerint Krisztián házassága a tragédia előtt erősen megromlott, Mazsit csak ritkán látták és hallották, olyankor viszont tőle zengett a társasház.

– Az alapján, amit Krisztiánból láttunk, mindig kedves, előzékeny és nyugodt volt. Amikor a felesége megjelent, akkor viszont dulakodás, üvöltözés és borzalmas ajtócsapkodás hallatszott ki a házból. Mazsi ilyenkor üvöltözve pénzt követelt Berkitől. Utoljára Berki halála előtt két nappal járt a házban, akkor kihallatszott, hogy börtönnel fenyegeti. Ezt a ház több lakója is tanúsíthatja. Ezután nem sokkal Mazsi rendőröket is hívott a lakáshoz, de végül nélküle távoztak. Mazsi állítja, ő a végsőkig Berki mellett volt. Az utolsó hetekben biztosan nem. Borzalmasan viselkedett mások szeme láttára, ez véleményem szerint minden embert és minden férfit megviselne – állította a szomszéd, aki videót és képet is küldött arról, amikor a rendőrök májusban megjelentek Berkiék lakásánál.

A helyszínen érdeklődve egy másik lakó kísértetiesen hasonló módon adta elő az utolsó napok krónikáját.

– Mazsi egyszer sem moderálta magát, magából kikelve, mocskos dolgokat üvöltözve fenyegette Berkit. Nem zavarta, hogy az egész ház zeng. A halála előtti este Berki az erkélyen panaszkodott valakinek, hogy Mazsi ráhívta a rendőröket. Sírt. Szerintem nagyon megviselte, ahogy a felesége bánt vele – árulta el egy házban lakó.

A Blikk kereste Mazsit, aki elhárította érdeklődésünket.

Nem szeretnék semmit sem mondani– közölte, majd sietve elköszönt.

Indirekt/Blikk