2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Hoppá: késsel támadt a húgára Britney Spears

Hoppá: késsel támadt a húgára Britney Spears

Újabb sokkoló részletek derültek ki a Spears család magánéletéből.

Jamie Lynn Spears Things I Should Have Said címmel piacra dobta saját életrajzi könyvét, amelyben természetesen hatalmas szerepet kapott a nővére, Britney Spears.

Azt az énekesnő körüli állandó balhékból már tudni lehetett, hogy a popsztár egyáltalán nem ápol jó kapcsolatot a családtagjaival, ám az írásból most olyan sötét részletekre derült fény, amilyenekre sosem gondoltunk.

Jamie ugyanis a könyvét promotáló legújabb interjújában kiszámíthatatlannak és paranoiásnak nevezte a testvérét, aki szerinte egyszer késsel a kezében rontott rá, majd bezárta a fürdőszobába.

„Ez volt az a pillanat, amikor tényleg megijedtem. Féltem bármit is mondani, mert nem akartam felzaklatni, de annyira kiborultam, hogy nem éreztem magam biztonságban” – mondta Britney húga, aki arra is kitért, hogy emellett a rendkívüli összeroppanás mellett más konfliktusaik is akadtak.

„Szidalmazott engem, ezért egyszerűen kisétáltam a szobából, úgy voltam vele, hogy egy család vagyunk, nem fogok vitatkozni. Azt hiszem, akkor lett igazán dühös, amikor megpróbáltam kihátrálni a konfliktusból, ekkor pedig a legidősebb lányom próbált meg köztünk közvetíteni. Ezt utáltam… Úgy voltam vele, nem kéne ezt tennie, hiszen még csak 12 éves. A szüleim kijelentették, hogy nem bosszanthatom fel Britney-t. Én meg azt mondtam, látjátok, hogy kiborít engem és a gyerekeimet. Mikor fog végre ez is számítani?” – idézte a beszámolót a Daily Mail.

Jamie a drámai vallomások mellett a riporter, Juju Chang azon kérdésére is válaszolt, miért érezte szükségét annak, hogy ezeket a történeteket elmesélje a világnak. A szőkeség pedig – ahogy az egész beszélgetés során – ezúttal is rendkívül érdekes választ adott.

„Először is, azt hiszem, fontos, hogy az írás alatt újra szembesültem a pánikrohamaimmal és azzal, hogy érezhettem magam ezekben a pillanatokban, de az is fontos, hogy emlékeztettem magam arra, hogy amikor ezek történtek, még csak egy gyerek voltam” – válaszolt őszintén a családanya.

Indirekt/Blikk