2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Hoppá: Horváth Éva meztelenül pózol Balin

Hoppá: Horváth Éva meztelenül pózol Balin

Elképesztően szexi fotóval örvendeztette meg követőit Horváth Éva. A csinos anyuka ezúttal egy különleges kádban állva, teljesen meztelenül mutatta meg tökéletes alakját.

Horváth Éva családjával még az év elején, januárban költözött ki Balira, ahonnan folyamatosan küldte haza az ámulatba ejtő képeket, és mutatta meg, milyen is az élet odakint.

Egy alkalommal így fogalmazta meg Éva a különbséget Magyarország és Bali között:

„Balin másfajta az élet, az emberek nyugodtak, kiegyensúlyozottak. Egy valami stresszeli őket, de az nagyon: a forgalom! Mindent ráérősen csinálnak, de valamiért vezetéskor nagyon türelmetlenek. Azt mondják Baliról: ott vagy megszoksz, vagy megszöksz. A munkamoráljuk teljesen más: ha szent ceremónia van, egyszerűen nem mennek dolgozni az emberek. Az pedig hetente háromszor is megtörténhet! Ilyenkor otthagynak csapot-papot, építkezést, mindent” – mesélte korábban a távoli szigetről.

Éva és családja ugyan júliusban elhagyták Balit, de csak átmenetileg. Azóta a csinos modell és férje is visszatért Indonéziába, sőt, nemrég Dér Heniéket is vendégül látták.

Annak ellenére, hogy a modell két gyermek után kevésbé elégedett a testével, közösségi oldalára feltöltött fotóin jól látszik, hogy még mindig bomba formában van, amit most egy meztelen fotóval koronázott meg.

A csinos anyuka ezúttal egy különleges, mesebeli fürdőkád előtt pózolt ruha nélkül, amivel teljesen elvarázsolta követőit. Éva tökéletes alakja ugyan csak hátulról látszik a fotón, de így is egyértelmű, hogy a mai napig a legszexibb magyar hírességek közé tartozik.