KezdőlapCímlapHoppá: gofrit neveztek el az X-Faktor sztárjáról

Hoppá: gofrit neveztek el az X-Faktor sztárjáról

Különleges közönségtalálkozót tartott Kocsis Paulina, a tavalyi X-Faktor második helyezettje a budapesti Waffiniben. Az énekesnő róla elnevezett, óriási méretű gofrit készített, amit a rajongói is megkóstolhattak.

Paulina imádja az édességet, elsősorban mogyorókrémet fogyaszt, és azt minden mennyiségben és formában; önmagában, palacsintában és muffinban is gyakran eszi. Nagy kedvence a gofri is, és most az a megtiszteltetés érte, hogy róla neveztek el egy desszertet Budapesten, a Waffini bárban.

– A Paulina gofri alapja meggyes tészta, ami félbe van hajtva, és ebbe kerül bele a csokipuding – mondta az énekesnő. – A tetejére csokiöntet, porcukor, pillecukor és apró színes cukorszórás kerül. Nagyon finom, és akkora, hogy ember legyen a talpán, aki meg tudja enni.

A gofrit Paulina a közönségtalálkozóján el is készítette, és a rajongói megkóstolhatták.  A sok  finomság elfogyasztása mellett rendszeresen mozog is az énekesnő.

– Hetente három alkalommal 4-5 kilométer futok a Margit-szigeten vagy a rakparton – árulta el Paulina. – Nem feltétlenül az alakom megőrzése miatt, inkább a színpadi állóképességemhez kell.

A jó kondi el is kél, mivel az énekesnő idei nyara tele van tennivalókkal, fesztiválos fellépésekkel.