2024.02.25
Mátyás
Kezdőlap Címlap Hoppá: egy német amatőr focista örökli Gábor Zsazsa mesés vagyonát

Hoppá: egy német amatőr focista örökli Gábor Zsazsa mesés vagyonát

Egy 27 éves német fiatalember lett Gábor Zsazsa mesés vagyonának örököse, aki korábban a bajor amatőr ligában focizott.

A magyar származású hollywoodi díva özvegye, Frédéric von Anhalt herceg december 20-án ugyanis hivatalosan is örökbe fogadta Kevin Feuchtot, aki így Gábor Zsazsa 60 millió dollárra (közel 20 milliárd forint) becsült vagyonának várományosává vált. A férfi, aki egyébként marketing és közgazdaságtan szakon végzett Amerikában és jelenleg egy gyerekeknek alapított focisuli tulajdonosa, kilenc évvel ezelőtt került közel az ismert házaspárhoz, von Anhalt herceg szerint Gábor Zsazsa maga is szerette Kevint.

Persze az örökségnek van ám feltétele!

– Amennyiben Kevin halálomig ápol és segít, ő lesz az örökösöm – jelentette ki a Bildnek a német üzletember, aki szerint azonban nem kell félni attól, hogy a német fiatalember cserben hagyja.

– Kevin jól képzett, erős karakter és remekül is néz ki. Maximálisan élvezi a bizalmamat – sorolta Frédéric von Anhalt a lapnak, miért ez a férfi az első a korábban örökbefogadott öt fia után, akinek nem kellett aláírnia egy, a vagyonról való lemondási nyilatkozatot.

A volt focista egyébként egy ideje együtt is dolgozik Von Anhalttal, ő a Gábor Zsazsa örökségét kezelő alap egyik munkatársa.

– Frédéric az apám jó barátja, amikor Amerikába költöztem, a Bel Airben lévő villájukban laktam és segítettem neki különböző projektekben. Nagyon fontos feladatomnak tartom, hogy tovább erősítsem Zsazsa hírnevét és megismertessem a nevét újabb és újabb generációkkal. Jelenleg szó van egy könyv és egy film elkészítéséről – sorolta a német napilapnak az új örökös, akire azért volt szüksége Frédéric von Anhaltnak, hogy ne szálljon az amerikai államra öt éve elhunyt felesége vagyona.

– Nincsenek saját gyerekeim, és a pénzt nem tudom magammal vinni a sírba. Ha nincs örökös, akkor az államra szállnak a millióink – vallotta be Von Anhalt, aki ugyan havi 10 ezer dollár (3,2 millió forint) apanázst kap a vagyonkezelő alaptól és ezen felül 40 ezer dollár (13 millió forint) bevétele származik egy New York-i ingatlan kiadásából, amely korábban Gábor Zsazsa édesanyja, Jolie tulajdonában volt.

Indirekt/Blikk