2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Hoppá: egy cápa hátán lovagol Zséda

Hoppá: egy cápa hátán lovagol Zséda

Zséda valami olyat alkotott, amire nagy eséllyel senki sem számított. A kifinomult stílusáról is híres Fonogram-díjas énekesnő ezúttal egy cápa hátán lovagol a fellegekben legújabb videóklipjében, amiről élőben mesélt a Blikk Facebook oldalának vendégeként.

Zséda “Kócos” című dala sorrendben az ötödik rádiós szerzemény, ami az énekesnő “Szívizomláz” című albumáról megjelent. A dalt olyan slágerek előzték meg, mint a “Helló”, vagy az “Életben maradni”. A legújabb videóklip azonban merőben más, mint az eddig megszokottak, Zséda ugyanis egy animált klipben látható, ahol nem egyszer cápa háton lovagol, ami a víz helyett a fellegekben úszik. Mindezekre tekintettel joggal kérdeztük meg az énekesnőt a Blikk élő Facebook interjújában, hogy minek köszönhető ez az igen éles váltás, amire sokan talán egyáltalán nem számítottak.

“Mindenki azt mondja, hogy ez egy nagy váltás. Én ezt mindig a zenéhez és persze az életszakaszomhoz igazítom. Én ezt éreztem, ez volt a fejemben, amikor énekeltem. Ez egy picit Monty Phyton, amolyan fashion kollázs, amit nagyon szeretek. Sok régi fotóm van benne. Jó volt ezeket újra látni és ebben a világban újra értelmezni.” – kezdte a beszélgetést Zséda, aki azt is elárulta, hogy visszatért újra régi önmagához, mint mondta egy kicsit újra fogalmazva.

“Újra dolgozhattunk nyáron, ami nagyon sokat jelentett, meg sokat találkoztunk a közönséggel. A zenekarommal eszméletlen jó koncerteken vagyunk túl. Sok izgalmas dolog volt és van, az év további részében is megyünk tovább.” – sorolta a változásokat az énekesnő, aki azt is elmesélte, hogy nyáron apróbb, pár napos pihenésekkel töltődött fel.

Indirekt/Blikk