2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Hoppá: coming outolt az RTL Klub sztárja

Hoppá: coming outolt az RTL Klub sztárja

Mardolltól megszokhatták már a rajongói, hogy nem szégyenlős, mindenről nyíltan beszél. Az X-Faktor egykori rappere most minden eddiginél őszintébben beszélt szexuális beállítottságáról. Azt is elárulta, hogy férfiakkal és nőkkel egyaránt volt már dolga.

Ahogy arról korábban a Blikk is beszámolt, Mardoll és Hadas Alfréd a nyár közepén vetettek véget a kapcsolatuknak. Bár a zenében nagyon hamar megtalálták a közös hangot, az életben már több nehézséggel kellett megküzdeniük. Yvonne Dederick lánya elmondta, nagyobb támogatásra vágyott, mert úgy érezte, az 5 évvel fiatalabb rapper nem mindig örül úgy a sikereinek.

Az előadó rengeteg randimeghívást kapott, amióta szétmentek az egykori párjával, de szinte mindig nemet mondott a felkérésre. Ám most lehet, hogy újra rátalált a szerelem, ráadásul a TV2 riporterével, Budavári Fülöppel jöhetett össze. Mardoll a 24 óráig elérhető Instagram-történetében rendkívül sejtelmesen válaszolt arra, együtt vannak-e, ugyanis egy, a fiúval közös képet osztott meg, amelyen épp összesimulnak. Egy másik követőjétől azt a kérdést kapta, hogy ő is az LMBTQ-tagok közé tartozik-e, mire a rapper coming outolt.

Tapasztalataim szerint a szexualitás egy spektrumban van. Én személy szerint nem ragasztok címkéket magamra. Férfi és női partnerekkel is voltam, mert azt szereted, akit szeretsz. Az érdekel, aki vagy, és nem a nemiszervek – vallotta be őszintén Mardoll.