KezdőlapCímlapHoppá: bedrogozva szenvedett autóbalesetet Gábor Zsazsa 78 éves özvegye

Hoppá: bedrogozva szenvedett autóbalesetet Gábor Zsazsa 78 éves özvegye

Gábor Zsazsa özvegye kábítószert fogyasztott, majd balesetet szenvedett autójával.

2021 nyarán teljesült Gábor Zsazsa végakarata, ugyanis a legendás hollywoodi díva hamvait a Fiumei úti sírkertben helyezte végső nyugalomra özvegye, Frederic von Anhalt herceg. A ceremónia után a Blikknek elmondta: a sírhely dupla, ő is itt nyugszik majd szeretett felesége mellett.

A herceg azonban nagyon úgy tűnik, hogy nem tudta még feldolgozni felesége halálát: nemrég kórházba szállították, ugyanis cannabis fogyasztás után autója felett elvesztette az uralmát.

Frederic von Anhalt Los Angelesben, a Wilshire Boulevardon haladt, amikor kék színű Bentley-je megcsúszott, ami végül az út szélén, a járdán állt meg, azonnal kórházba szállították – írja a Ripost az Abendzeitung információi alapján.

Tényleg szívtam valamit. Ennek így kellett lennie. Kaliforniában ez megengedett – nyilatkozta a baleset után a herceg, akinél a klinikán azonnal kimutatták a kábítószerfogyasztást.

Az eset következtében pedig jogosítványát is bevonják, azonban Frederic örül annak, hogy nem történt tragédia. Elmondása szerint nem is emlékszik a pontos történésekre, végül egy izom szakadt el a karjában.

Indiekt/Blikk