2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Hopp Csilla összetört: így reagált arra, hogy emberöléssel gyanúsítják

Hopp Csilla összetört: így reagált arra, hogy emberöléssel gyanúsítják

L.L Junior hároméves kisfia, Dávidka, tavaly augusztusban édesanyja felügyelete mellett kirohant a zebrára, ahol egy szabályosan közlekedő autó halálra gázolta.

Az ügyben nyomozás indult, a szabályosan közlekedő autó sofőrjét hamar tisztázták, ám Csillát hétfőn újra behívták kihallgatásra. Ugyanis korábban a zavart állapotban többféle verziót mesélt a történtekről, a tanúk azonban egybehangzóan állították: megelőzhető lett volna a tragédia. Miközben a tilos jelzés ellenére Juniorék nagyobbik gyermeke már átszaladt az út túloldalára, az öccse próbálta őt követni. Eelőször még visszarántották a meginduló gyermeket, de a kezét nem fogták meg. Ezért történhetett meg a baj, amiért gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják az asszonyt.

“Nem tettünk vallomást és panasszal éltünk, mert nem értünk egyet a gyanúsítással és mert a dokumentum tartalma nem felel meg a valóságnak. Nonszensz ez az ügy, de biztos eljut bírósági szakaszba, hiszen nem csak ügyfelemet, hanem a barátnőjét is ugyanezzel gyanúsítják” – erősítette meg az információkat dr. Horváth B. Gábor, Csilla jogi képviselője.

A Blikk elérte Hopp Csillát, aki megtörve nyilatkozott a most átéltekről: – Most nem vagyok jól, és ez egy enyhe kifejezés, az biztos, hogy hosszú és nehéz út vár rám – mondta a Blikknek remegő hangon a gyászoló édesanya.