2023.12.02
Melinda, Vivien
Kezdőlap Címlap Hódi Pamela állítja: Berki durva sms-eket küldözget neki

Hódi Pamela állítja: Berki durva sms-eket küldözget neki

Berki Krisztián rengetegszer nyilatkozott a gyermeke édesanyjával való viszonyáról, ám válaszreakció sosem érkezett. Hódi Pamela végre tiszta vizet öntött a pohárba.

Az influenszer és volt párja fél éven keresztül minden héten tárgyalásra járt közös lányuk, Natasa körüli kérdések miatt. Pamela bevallása szerint csak akkor tudnak zöld ágra vergődni, ha hivatalos papír van róla – olykor még akkor sem. Krisztiánnal ráadásul a közös gyermekük miatt szinte napi kapcsolatban vannak. Így Pamela állítja, a mai napig becsmérlő, minősítő, bántó SMS-ekkel bombázza őt az exe, aki olykor a férjét sem kíméli. Erről a Life TV vasárnap adásba kerülő Frizbi című műsorának felvételén mesélt Hajdú Péternek.

– Ezeknek az üzeneteknek a célja a provokálás, ilyenkor mindennel előhozakodik. Elolvasnom sajnos muszáj, mert sosem tudhatom, hogy nem Natival kapcsolatos-e. Ennél tovább viszont nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni, ugyanis én nem kívánok a háború részese lenni. Ezeknek a dolgoknak a megoldásának a helye nem a social media, hanem a mi esetünkben a bíróság. Boldog család vagyunk, nem hagyom, hogy ez rányomja a bélyeget az életünkre – zárta rövidre a témát Pamela kérdésünkre.

Pamela olyannyira eltökélt, hogy a Krisztiánra és a feleségére, Mazsira irányuló sértő kommenteket is törli már a saját közösségi oldaláról, nem hajlandó ezzel foglalkozni, mert nem szeretné, ha bármilyen kontextusban, akarata ellenére szerepeljen a nevük. Egészen idáig nem is reagált a nyilatkozataikra, mert amit csak lehet, igyekszik az ügyvédjén keresztül intézni.

– Semmiben nem értünk egyet, nem véletlenül fordultam bírósághoz. Óráról órára változik nála minden. Sem a szavában, sem az aláírásában nem tudok bízni. Vannak napok viszont, amikor egészen gördülékeny a kommunikáció, minden az aktuális állapotától függ – csóválta a fejét Pamela.

A műsorvezető láthatóan nem értette, Pamela miért tűri mindezt.

– Úgy éreztem, csendben kell maradnom. Életem legnagyobb harca volt letennem az igazságérzetem és nem megvédenem magam. Mindezt a lányom érdekében csinálom. Imádkozni szoktam, hogy ezt kibírjam. Volt egy pont, ahol elszakadt a cérna, és az évek óta felgyülemlett bántásokat adtam ki magamból, amit a socialfelületeken és privát életben is el kellett viselnem. Párom, Bence jelezte is, hogy ez nem jellemző – vallotta be Pamela a tévéfelvételen.

Indirekt/Blikk