2023.12.06
Miklós
Kezdőlap Címlap Halott édesapját látja kisfiában Gregor Bernadett

Halott édesapját látja kisfiában Gregor Bernadett

Gregor Bernadett egyre inkább az elhunyt édesapját látja a kisebbik fiában, Álmosban. A színésznő elárulta, milyen most a kapcsolatuk.

Gregor Bernadett az utóbbi időben rengeteget változott, korábbi – olykor botrányos – kapcsolatai után rájött, hogy nincs szüksége senkire, ugyanis nem akar függeni senkitől, büszke arra, hogy egyedül is boldog. A színésznő kétségtelenül az egyik legkiegyensúlyozottabb időszakát éli. Idén nyáron életében először vett repülőjegyet, mivel állítása alapján korábban a családi utazásokat mindig más intézte, viszont ezúttal a kisebbik fiával vették a nyakukba Korfut. Álmos jövőre már 18 éves lesz, ezért különösen örült a lehetőségnek, hogy közösen tölthetnek el időt.

Kihasználva a sziget adta lehetőségeket fürödtek a tengerben, rengeteget napoztak, hajókiránduláson voltak, illetve minden helyi finomságot végig kóstoltak. Az édesanya annyi energiát kapott az úttól, hogy a jövőben is ebből merít majd erőt. Bernadett büszkén mesélte el azt is, hogy Álmos két éve intenzíven bokszol, sőt, az MMA-ba, az úgynevezett kevert harcművészetbe is belekóstolt.

“Egy mérkőzést láttam, de bevallom, ami ott folyik, nem anyai szemnek való. Ugyanakkor biztos vagyok abban, hogy Álmos tud magára vigyázni. Egyébként megdöbbentő, mennyire kezd hasonlítani az édesapámra (Gregor József operaénekesre). Különösen a tekintete. A múltkor, a régi családi képeket nézegetve, a kezembe akadt édesapám egyik fiatalkori képe, és elhűlve tapasztaltam, mennyire hasonló a pillantásuk. Nemcsak fiziológiát, hanem az intellektust tekintve is” – fejtette ki a Best magazinnak a színésznő, aki még mindig sokat gondol a 2008-ban elhunyt édesapjára.